Granskning av TotalAV

TotalAV är ett kraftfullt och lättanvänt antivirus som inkluderar en gratis virus- och säkerhetskontroll av hela systemet. Skydda datorn och mobila enheter mot sabotageprogram, annonsprogram och spionprogram. Det här antivirusprogrammet har imponerat på oss. Top10BestAntivirus.com rankar Total AV som det bästa antivirusprogrammet 2022. Att välja Total AV som leverantör av ditt antivirus är en kanonidé ‒ det finns knappast någon som slår dem på pris och funktioner.

TotalAV

Kompatibilitet

Windows-kompatibelt
Apple Mac-kompatibelt
Android-kompatibelt
iPad/iPod-kompatibelt

Tillförlitlighet och säkerhet

Total AV skyddet mot sabotageprogram är en av produktens starkaste sidor och är integrerat i produkten på ett sätt så att det sköter sig självt, vilket gör skyddet extremt lätt att använda. För installationen räcker det med ett klick och ett kort registreringsformulär. Lika lätt är det att starta en virusgenomsökning. Genomsökningen av hela systemet och realtidsskyddet arbetar tyst i bakgrunden med att konsekvent och kontinuerligt söka efter potentiella hot och övervaka datorns allmänna hälsotillstånd. Resultat visas i ett tydligt och koncist format så att det är lätt att förstå vilka problem datorn har, och du ges alternativet att få de upptäckta problemen åtgärdade.

Tar bort sabotageprogram
Tar bort sabotageprogram

Detekterar och tar bort skadlig programvara på din dator som virus, störande annonsprogram och spionprogram.

Tar bort spionprogram
Tar bort spionprogram

Spionprogram övervakar i hemlighet vad du gör på din dator. Syftet med dem är vanligtvis att stjäla lösenord, bankuppgifter och kreditkortsuppgifter.

Webbskydd
Webbskydd

Detektera vilka webbplatser som är säkra och går att lita på. Blockera webbplatser med och nedladdning av sabotageprogram

Blockera nätfiskewebbplatser
Blockera nätfiskewebbplatser

Blockera bluffwebbplatser som byggts för att stjäla din privata information (vanligtvis efter att du klickat på en länk i ett falskt e-postmeddelande).

Realtidsskydd
Realtidsskydd

Realtidsskydd körs i bakgrunden och övervakar fortlöpande ditt system så att sabotageprogram kan blockeras innan det tar sig till din hårddisk.

Tar bort störande annonsprogram
Tar bort störande annonsprogram

Störande annonsprogram är skadlig programvara som automatiskt visar eller laddar ned reklammaterial som webbannonser eller extrafönster.

Funktioner

Internetsäkerhet genom VPN
Internetsäkerhet genom VPN

Surfa anonymt och säkert online. Kryptera din anslutning till internet för att blockera hackare från att uppsnappa dina data.

Schemalagda genomsökningar
Schemalagda genomsökningar

Ställ in ditt eget schema för virusgenomsökningar av ditt datorsystem, inklusive vilka platser på hårddisken som ska genomsökas.

Lösenordshanteraren
Lösenordshanteraren

Smidig hantering av alla dina lösenord, som hålls samlade och skyddade på en och samma plats.

Brandvägg
Brandvägg

Fjärrhantering av Windows brandvägg eller inbyggda avancerade brandväggsverktyg.

Identitetsskydd
Identitetsskydd

Identitetsskydd från Experian integrerat så att din identitet hålls skyddad såväl online som offline.

Webbläddringshanteraren
Webbläddringshanteraren

Låter användare rensa webbhistoriken, cacheminnet och spårande webbkakor från sina webbläsare.

Finjustera inställningarna
Finjustera inställningarna

Inkluderar verktyg som är till hjälp för anslutningshastigheten och optimeringen av din dator.

Support och kundtjänste

Det finns flera alternativ till kontakt med Total AV:s kundtjänst och informationen är oerhört lättillgänglig, något som höjer betyget på produkten ytterligare, från mycket bra till enastående. Om du inte vill vänta på svar via e-post kan du starta en chatt med en TotalAV-expert som hjälper dig direkt att få ditt problem löst, t.ex. tekniska problem eller problem med faktureringen. Även om produkterna blir allt mer okomplicerade och lätta att använda är det mycket viktigt att ha sådan lättillgänglig support eftersom chattsupporttekniken ger omedelbar tillgänglighet med obestridlig genomslagskraft. Det är värt att välja en produkt som det ges chattsupport för även om det kostar lite mer per månad. Lyckligtvis inkluderar TotalAV chattsupport utan extra kostnad! Du kan välja att uppgradera din support till Prioriterad support om du tycker att du behöver det. Det betyder att dina supportbegäranden placeras främst i kön.

Telefonsupport
Telefonsupport

Telefonsupport dygnet runt veckans alla dagar för faktureringsfrågor och tekniska frågor.

Support via realtidschatt
Support via realtidschatt

Kundtjänst inkluderar realtidschatt för snabba svar på alla typer av problem.

BÄSTA VALET

GRATIS

BESÖK WEBBPLATSEN Offer Tag

Funktioner

 • Tar bort sabotageprogram
 • Tar bort spionprogram
 • Webbskydd
 • Blockera nätfiskewebbplatser
 • Realtidsskydd
 • Tar bort störande annonsprogram
 • Internetsäkerhet genom VPN
 • Schemalagda genomsökningar
 • Lösenordshanteraren
 • Brandvägg
 • Identitetsskydd
 • Webbläddringshanteraren
 • Finjustera inställningarna
 • Telefonsupport
 • Support via realtidschatt
 • Windows-kompatibelt
 • Apple Mac-kompatibelt
 • Android-kompatibelt
 • iPad/iPod-kompatibelt
Total AV
Bästa gratis antivirus 2022

PrisGRATIS


Ansvarsfriskrivning

Innehåll, poäng, omdömen, trender och recensioner på denna webbplats tillhör topp10bastaantivirus.com. Informationen är endast avsedd att användas för forskning och informativa syften. Även om vi gör vårt bästa för att hålla all information uppdaterad och korrekt kan vi inte garantera detta på grund av det ständigt föränderliga viruslandskapet. För att kunna erbjuda den här informationen kostnadsfritt mottar topp10bastaantivirus.com penningmässig ersättning från några av de företag som presenteras för att visa upp sina produkter. Vi vill uppmärksamma dig på att storleken på den penningmässiga ersättningen påverkar placeringen på webbplatsen av respektive företag samt den ordningsföljd i vilken de presenteras.