Granskning av ScanGuard

ScanGuard är ett tillförlitligt antivirus för genomsökning av hela systemet som står sig väl i jämförelse med alla de stora antivirusaktörerna på marknaden. Scanguard.com förser sina användare med ett antiviruspaket som är uppfriskande lätt att använda. Redan från början stod det klart att deras programvara skulle tillhöra ledarna på marknaden tack vare integrationen av ett antal högkvalitativa säkerhetsfunktioner förutom de grundläggande antivirusfunktionerna. Deras primära fokus kretsar kring skydd för sina användares alla enheter, vilket visar sig direkt då de erbjuder skydd för 3 enheter utan extra kostnad (tillgängligt för det billigaste alternativet). ScanGuard erbjuder bara 1 produkt, så du behöver bara välja varumärket och inget annat. Top10BestAntivirus.com rankar Scanguard som den bästa allsidiga säkerhetssviten online.

ScanGuard

Kompatibilitet

Windows-kompatibelt
Apple Mac-kompatibelt
Android-kompatibelt
iPad/iPod-kompatibelt

Tillförlitlighet och säkerhet

Låt oss gå tillbaka till programmets kärnfunktion ‒ antiviruset. Även om vi saknar uppgifter från jämförelseorganisationer kan vi definitivt gå i god för deras tillförlitlighet utifrån vår egen användning. Produkten erbjuder samma antisabotageprogramfunktioner (genomsökning av hela systemet och i realtid) som från de mest ansedda företagen i branschen, så vi har inga betänkligheter om att vittna om deras effektivitet i att skydda din enhet mot hot. Programmet är perfekt för de som fullständigt saknar teknisk fallenhet ‒ att installera programmet är extremt enkelt, och det krävs minimalt med ansträngning att använda det.

Tar bort sabotageprogram
Tar bort sabotageprogram

Detekterar och tar bort skadlig programvara på din dator som virus, störande annonsprogram och spionprogram.

Tar bort spionprogram
Tar bort spionprogram

Spionprogram övervakar i hemlighet vad du gör på din dator. Syftet med dem är vanligtvis att stjäla lösenord, bankuppgifter och kreditkortsuppgifter.

Webbskydd
Webbskydd

Detektera vilka webbplatser som är säkra och går att lita på. Blockera webbplatser med och nedladdning av sabotageprogram

Blockera nätfiskewebbplatser
Blockera nätfiskewebbplatser

Blockera bluffwebbplatser som byggts för att stjäla din privata information (vanligtvis efter att du klickat på en länk i ett falskt e-postmeddelande).

Realtidsskydd
Realtidsskydd

Realtidsskydd körs i bakgrunden och övervakar fortlöpande ditt system så att sabotageprogram kan blockeras innan det tar sig till din hårddisk.

Tar bort störande annonsprogram
Tar bort störande annonsprogram

Störande annonsprogram är skadlig programvara som automatiskt visar eller laddar ned reklammaterial som webbannonser eller extrafönster.

Funktioner

Internetsäkerhet genom VPN
Internetsäkerhet genom VPN

Surfa anonymt och säkert online. Kryptera din anslutning till internet för att blockera hackare från att uppsnappa dina data.

Schemalagda genomsökningar
Schemalagda genomsökningar

Ställ in ditt eget schema för virusgenomsökningar av ditt datorsystem, inklusive vilka platser på hårddisken som ska genomsökas.

Lösenordshanteraren
Lösenordshanteraren

Smidig hantering av alla dina lösenord, som hålls samlade och skyddade på en och samma plats.

Brandvägg
Brandvägg

Fjärrhantering av Windows brandvägg eller inbyggda avancerade brandväggsverktyg.

Identitetsskydd
Identitetsskydd

Identitetsskydd från Experian integrerat så att din identitet hålls skyddad såväl online som offline.

Webbläddringshanteraren
Webbläddringshanteraren

Låter användare rensa webbhistoriken, cacheminnet och spårande webbkakor från sina webbläsare.

Finjustera inställningarna
Finjustera inställningarna

Inkluderar verktyg som är till hjälp för anslutningshastigheten och optimeringen av din dator.

Support och kundtjänste

ScanGuard kommer inte till korta på något område, i synnerhet inte med supporten. Om du stött på ett problem kan du få det löst inom några sekunder genom att använda deras chattfunktion. Chattfunktionen inleder en snabbmeddelandekonversation för dig med en IT-tekniker från företaget. När vi testade den här funktionen tog det bara några sekunder att komma i kontakt med någon från ScanGuard, vilket gjorde hela processen extremt smidig. Förnämligt... När du kört verkligt fast är det sista du vill att behöva vänta ett par dar på svar via e-post! Om du föredrar mer traditionell kommunikation kan du e-posta eller ringa deras supportteam.

Telefonsupport
Telefonsupport

Telefonsupport dygnet runt veckans alla dagar för faktureringsfrågor och tekniska frågor.

Support via realtidschatt
Support via realtidschatt

Kundtjänst inkluderar realtidschatt för snabba svar på alla typer av problem.

Funktioner

 • Tar bort sabotageprogram
 • Tar bort spionprogram
 • Webbskydd
 • Blockera nätfiskewebbplatser
 • Realtidsskydd
 • Tar bort störande annonsprogram
 • Internetsäkerhet genom VPN
 • Schemalagda genomsökningar
 • Lösenordshanteraren
 • Brandvägg
 • Identitetsskydd
 • Webbläddringshanteraren
 • Finjustera inställningarna
 • Telefonsupport
 • Support via realtidschatt
 • Windows-kompatibelt
 • Apple Mac-kompatibelt
 • Android-kompatibelt
 • iPad/iPod-kompatibelt

De 5 i topp-rankade antivirusprogrammen

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bästa gratis antivirus 2022

PrisGRATIS


Ansvarsfriskrivning

Innehåll, poäng, omdömen, trender och recensioner på denna webbplats tillhör topp10bastaantivirus.com. Informationen är endast avsedd att användas för forskning och informativa syften. Även om vi gör vårt bästa för att hålla all information uppdaterad och korrekt kan vi inte garantera detta på grund av det ständigt föränderliga viruslandskapet. För att kunna erbjuda den här informationen kostnadsfritt mottar topp10bastaantivirus.com penningmässig ersättning från några av de företag som presenteras för att visa upp sina produkter. Vi vill uppmärksamma dig på att storleken på den penningmässiga ersättningen påverkar placeringen på webbplatsen av respektive företag samt den ordningsföljd i vilken de presenteras.