Granskning av PC Protect

PCProtect erbjuder ett enastående allsidigt, snabbt och effektivt sätt att skydda din dator på. En mängd funktioner och konkurrenskraftig prissättning gjorde det extremt svårt att förbise det här lovande företaget och deras produkter när vi skulle utse vår favoritleverantör av antivirus. Det som verkligen imponerade på oss med PC Protect var fokuset på att skydda så många aspekter som möjligt av den digitala världen, något som andra antivirusvarumärken ägnar betydligt mindre uppmärksamhet åt. Med PC Protect kan du skydda enheten mot lokala attacker, internethot, stöld av webbläsardata, mobila sårbarheter och till och med kryptera webbläsardata så att aktivitet online hålls helt privat. Top10BestAntivirus.com anser att PC Protect är det bästa antivirusprogrammet för Windows på marknaden.

PC Protect

Kompatibilitet

Windows-kompatibelt
Apple Mac-kompatibelt
Android-kompatibelt
iPad/iPod-kompatibelt

Tillförlitlighet och säkerhet

Installation på stationära och bärbara datorer samt mobila enheter är lekande lätt; du behöver inte ha någon som helst teknisk kunskap för att ladda ned och konfigurera programmet. Antivirusprogrammet kräver inte, oavsett ändamål och syfte, några indata och är självgående. Det är bara när du vill anpassa frekvensen för genomsökningarna eller extra information krävs av dig som du behöver ge indata. Ett exempel på när genomsökningen behöver extra information är om dubblettfiler hittas. Programmet tar då inte bara bort de hittade dubblettfilerna men ber dig bekräfta först. Vad beträffar tillförlitlighet är programmet lysande. Tekniskt sett använder sig PCProtect.com av branschledande programvara för skydd mot sabotageprogram, något som gör tillförlitlighet till en av deras starkaste sidor.

Tar bort sabotageprogram
Tar bort sabotageprogram

Detekterar och tar bort skadlig programvara på din dator som virus, störande annonsprogram och spionprogram.

Tar bort spionprogram
Tar bort spionprogram

Spionprogram övervakar i hemlighet vad du gör på din dator. Syftet med dem är vanligtvis att stjäla lösenord, bankuppgifter och kreditkortsuppgifter.

Webbskydd
Webbskydd

Detektera vilka webbplatser som är säkra och går att lita på. Blockera webbplatser med och nedladdning av sabotageprogram

Blockera nätfiskewebbplatser
Blockera nätfiskewebbplatser

Blockera bluffwebbplatser som byggts för att stjäla din privata information (vanligtvis efter att du klickat på en länk i ett falskt e-postmeddelande).

Realtidsskydd
Realtidsskydd

Realtidsskydd körs i bakgrunden och övervakar fortlöpande ditt system så att sabotageprogram kan blockeras innan det tar sig till din hårddisk.

Tar bort störande annonsprogram
Tar bort störande annonsprogram

Störande annonsprogram är skadlig programvara som automatiskt visar eller laddar ned reklammaterial som webbannonser eller extrafönster.

Funktioner

Internetsäkerhet genom VPN
Internetsäkerhet genom VPN

Surfa anonymt och säkert online. Kryptera din anslutning till internet för att blockera hackare från att uppsnappa dina data.

Schemalagda genomsökningar
Schemalagda genomsökningar

Ställ in ditt eget schema för virusgenomsökningar av ditt datorsystem, inklusive vilka platser på hårddisken som ska genomsökas.

Lösenordshanteraren
Lösenordshanteraren

Smidig hantering av alla dina lösenord, som hålls samlade och skyddade på en och samma plats.

Brandvägg
Brandvägg

Fjärrhantering av Windows brandvägg eller inbyggda avancerade brandväggsverktyg.

Identitetsskydd
Identitetsskydd

Identitetsskydd från Experian integrerat så att din identitet hålls skyddad såväl online som offline.

Webbläddringshanteraren
Webbläddringshanteraren

Låter användare rensa webbhistoriken, cacheminnet och spårande webbkakor från sina webbläsare.

Finjustera inställningarna
Finjustera inställningarna

Inkluderar verktyg som är till hjälp för anslutningshastigheten och optimeringen av din dator.

Support och kundtjänste

Support är vanligtvis ett område där lågprislösningar hamnar på efterkälken bakom de dyrare lösningarna. Lyckligtvis är inte det här fallet med PC Protect. Som en del av programvarupaketet har du tillgång till support via realtidschattning med experter från företaget. Detta är utöver de ingående guider som inkluderas om hur man installerar, avinstallerar och använder produkten. Deras chattsupport är toppen. Jag kom fram till en supportagent på några sekunder och mina intryck av dem var starkt positiva, även om jag inte kan garantera att varje supportagent är extremt tillmötesgående. Om du stöter på problem med den tekniska sidan av produkten eller med fakturering kan du vara säker på att chattsupporten räcker mer än väl för att få det avhjälpt.

Telefonsupport
Telefonsupport

Telefonsupport dygnet runt veckans alla dagar för faktureringsfrågor och tekniska frågor.

Support via realtidschatt
Support via realtidschatt

Kundtjänst inkluderar realtidschatt för snabba svar på alla typer av problem.

Funktioner

 • Tar bort sabotageprogram
 • Tar bort spionprogram
 • Webbskydd
 • Blockera nätfiskewebbplatser
 • Realtidsskydd
 • Tar bort störande annonsprogram
 • Internetsäkerhet genom VPN
 • Schemalagda genomsökningar
 • Lösenordshanteraren
 • Brandvägg
 • Identitetsskydd
 • Webbläddringshanteraren
 • Finjustera inställningarna
 • Telefonsupport
 • Support via realtidschatt
 • Windows-kompatibelt
 • Apple Mac-kompatibelt
 • Android-kompatibelt
 • iPad/iPod-kompatibelt

De 5 i topp-rankade antivirusprogrammen

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bästa gratis antivirus 2022

PrisGRATIS


Ansvarsfriskrivning

Innehåll, poäng, omdömen, trender och recensioner på denna webbplats tillhör topp10bastaantivirus.com. Informationen är endast avsedd att användas för forskning och informativa syften. Även om vi gör vårt bästa för att hålla all information uppdaterad och korrekt kan vi inte garantera detta på grund av det ständigt föränderliga viruslandskapet. För att kunna erbjuda den här informationen kostnadsfritt mottar topp10bastaantivirus.com penningmässig ersättning från några av de företag som presenteras för att visa upp sina produkter. Vi vill uppmärksamma dig på att storleken på den penningmässiga ersättningen påverkar placeringen på webbplatsen av respektive företag samt den ordningsföljd i vilken de presenteras.