Granskning av Kaspersky

Kaspersky, som grundades 1997 och stöder 200 länder och territorium, är förmodligen outsidern bland alla antivirusprogramföretag. Det är inte det mest välkända (rankat som världens tredje största säkerhetsföretag för konsumenter), ens med sina 400 miljoner användare. Kom ihåg att AVG har omkring 200 miljoner aktiva användare och troligen är det populäraste programmet på marknaden! I likhet med AVG har Kaspersky ett brett produktsortiment, från kompletta säkerhetssviter till program för lösenordshantering, och vi vill påstå att man har den bästa produktdesignen på marknaden med dess formidabla användargränssnitt och omfattande algoritmer för virusdetektion. Under 2014 tilldelades företaget utmärkelsen ”AVTest Best Performance Award” för dess antivirus minimala avtryck på systemprestandan i alla tester av lösningar för hemanvändare, vilket vittnar om deras omsorg om att kundernas enheter ska vara effektiva i drift. Det här är förstås jättebra nyheter för de som är måna om att deras antivirusprogram inte använder för mycket minne eller processorkraft.

Kaspersky

Kompatibilitet

Windows-kompatibelt
Apple Mac-kompatibelt
Android-kompatibelt
iPad/iPod-kompatibelt

Tillförlitlighet och säkerhet

Kasperskys virusidentifieringsfrekvenser är bland de bästa av alla säkerhetsprogram. Det kan därför vara lätt att tro att programmet definitivt är det bästa valet. Detta faktum kan dock bli till besvär eftersom programmet, enligt vissa rapporter, är ”alltför säkert” och därför har en negativ inverkan på datorns prestanda. Hursomhelst, genom att mixtra lite med inställningarna kan du få programmet att fungera tillfredsställande, riktigt bra till och med, och du kan definitivt lita på att det får tag på de där obehagliga nedladdningarna. Vad beträffar designen av programvaran är användargränssnittet mycket intuitivt och lättanvänt. Så när du behöver laborera med inställningarna bör du inte ha några problem med navigeringen via administrationsdelen. Tar bort sabotageprogram Tar bort sabotageprogram Detekterar och tar bort skadlig programvara på din dator som virus, störande annonsprogram och spionprogram.

Tar bort sabotageprogram
Tar bort sabotageprogram

Detekterar och tar bort skadlig programvara på din dator som virus, störande annonsprogram och spionprogram.

Tar bort spionprogram
Tar bort spionprogram

Spionprogram övervakar i hemlighet vad du gör på din dator. Syftet med dem är vanligtvis att stjäla lösenord, bankuppgifter och kreditkortsuppgifter.

Webbskydd
Webbskydd

Detektera vilka webbplatser som är säkra och går att lita på. Blockera webbplatser med och nedladdning av sabotageprogram

Realtidsskydd
Realtidsskydd

Realtidsskydd körs i bakgrunden och övervakar fortlöpande ditt system så att sabotageprogram kan blockeras innan det tar sig till din hårddisk.

Funktioner

Internetsäkerhet genom VPN
Internetsäkerhet genom VPN

Surfa anonymt och säkert online. Kryptera din anslutning till internet för att blockera hackare från att uppsnappa dina data.

Lösenordshanteraren
Lösenordshanteraren

Smidig hantering av alla dina lösenord, som hålls samlade och skyddade på en och samma plats.

Finjustera inställningarna
Finjustera inställningarna

Inkluderar verktyg som är till hjälp för anslutningshastigheten och optimeringen av din dator.

Support och kundtjänste

Oavsett vilken säkerhetsprodukt du köper får du samma online försäljningssupport dygnet runt samt teknisk support via telefon, realtidschat eller e-post och tillgång till en kunskapsbas. Dessutom får du en 30 dagars återbetalningsgaranti på alla köp ‒ utan några frågor.

Telefonsupport
Telefonsupport

Telefonsupport dygnet runt veckans alla dagar för faktureringsfrågor och tekniska frågor.

Support via realtidschatt
Support via realtidschatt

Kundtjänst inkluderar realtidschatt för snabba svar på alla typer av problem.

Funktioner

 • Tar bort sabotageprogram
 • Tar bort spionprogram
 • Webbskydd
 • Realtidsskydd
 • Internetsäkerhet genom VPN
 • Lösenordshanteraren
 • Finjustera inställningarna
 • Telefonsupport
 • Support via realtidschatt
 • Windows-kompatibelt
 • Apple Mac-kompatibelt
 • Android-kompatibelt
 • iPad/iPod-kompatibelt

De 5 i topp-rankade antivirusprogrammen

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bästa gratis antivirus 2022

PrisGRATIS


Ansvarsfriskrivning

Innehåll, poäng, omdömen, trender och recensioner på denna webbplats tillhör topp10bastaantivirus.com. Informationen är endast avsedd att användas för forskning och informativa syften. Även om vi gör vårt bästa för att hålla all information uppdaterad och korrekt kan vi inte garantera detta på grund av det ständigt föränderliga viruslandskapet. För att kunna erbjuda den här informationen kostnadsfritt mottar topp10bastaantivirus.com penningmässig ersättning från några av de företag som presenteras för att visa upp sina produkter. Vi vill uppmärksamma dig på att storleken på den penningmässiga ersättningen påverkar placeringen på webbplatsen av respektive företag samt den ordningsföljd i vilken de presenteras.