Granskning av BullGuard

BullGuard, som grundades år 2001, har en lång och framgångsrik bakgrund inom antivirus- och antinätfiskeprogrambranschen och har skrapat åt sig en rejäl marknadsandel under sina 15 år som de har varit verksamma. BullGuard har ett imponerande produktsortiment, och kan briljera med mer än endast deras antivirus med tillhörande säkerhetskopieringsprogram för stationära/mobila enheter och ”Internet Security”, deras heltäckande internetsäkerhetssvit. Vad beträffar utmärkelser och lovordande har BullGuard gjort ganska bra ifrån sig och samlat på sig 10 stycken från toppinstitutioner under en femårsperiod, från 2007 till 2012. Under denna period fick BullGuard fnatt på föråldrade Windows-maskiner, där varje körbart program klassificerades som ”infekterat" och markerades som trojan för att sedan sättas i karantän. Som du kan föreställa dig satte inte det här vare sig företaget eller produkten i god dager!

BullGuard

Kompatibilitet

Windows-kompatibelt
Apple Mac-kompatibelt
Android-kompatibelt

Tillförlitlighet och säkerhet

BullGuard erbjuder högkvalitativa antiviruslösningar som du kan räkna med är tillförlitliga och lätta att använda. I ett test från TopTenReviews konstaterades att BullGuard fångade upp 100 % av sabotageprogrammen på datorn och även ansågs vara smidigt att använda för genomsökning, som gavs bedömningen 92 %. I våra egna tester kunde vi konstatera att användargränssnittet var okomplicerat och fungerade som förväntat. Dessutom fick de mycket bra recensioner på TrustPilot, vilket ytterligare befäster deras goda rykte om att vara kundinriktade och erbjuda lättanvända lösningar. Jag rekommenderar BullGuard för den som är ute efter ett mycket avskalat och kraftfullt antivirus med suverän support som är mycket lätt att installera och använda.

Tar bort sabotageprogram
Tar bort sabotageprogram

Detekterar och tar bort skadlig programvara på din dator som virus, störande annonsprogram och spionprogram.

Tar bort spionprogram
Tar bort spionprogram

Spionprogram övervakar i hemlighet vad du gör på din dator. Syftet med dem är vanligtvis att stjäla lösenord, bankuppgifter och kreditkortsuppgifter.

Webbskydd
Webbskydd

Detektera vilka webbplatser som är säkra och går att lita på. Blockera webbplatser med och nedladdning av sabotageprogram

Blockera nätfiskewebbplatser
Blockera nätfiskewebbplatser

Blockera bluffwebbplatser som byggts för att stjäla din privata information (vanligtvis efter att du klickat på en länk i ett falskt e-postmeddelande).

Tar bort störande annonsprogram
Tar bort störande annonsprogram

Störande annonsprogram är skadlig programvara som automatiskt visar eller laddar ned reklammaterial som webbannonser eller extrafönster.

Funktioner

Schemalagda genomsökningar
Schemalagda genomsökningar

Ställ in ditt eget schema för virusgenomsökningar av ditt datorsystem, inklusive vilka platser på hårddisken som ska genomsökas.

Brandvägg
Brandvägg

Fjärrhantering av Windows brandvägg eller inbyggda avancerade brandväggsverktyg.

Identitetsskydd
Identitetsskydd

Identitetsskydd från Experian integrerat så att din identitet hålls skyddad såväl online som offline.

Support och kundtjänste

Vad gäller support och kundtjänst går det inte att slå BullGuard. Du kan när som helst chatta online med en antivirusexpert (gäller endast support på engelska) och på 6 olika språk. Det som imponerade mest var den korta väntetiden då vi vid lunchtid en vanlig arbetsdag (en tid då supportteam för datorskyddsprogram vanligtvis är extremt upptagna) fick hjälp efter bara en minut. Förutom deras chattfunktion kan du även e-posta dem om du inte har tid för tillfället att få problemet löst, eller om det rör sig om något mer invecklat. Om du föredrar att själv ta reda på svaren eller är intresserad av att lära mer om antivirusprodukter har de en sektion med vanliga frågor och svar och produktguider som ger ingående vägledning i varje aspekt av konfigurationen och hanteringen av BullGuards antivirusprodukter. Tyvärr finns det ingen telefonsupport.

Support via realtidschatt
Support via realtidschatt

Kundtjänst inkluderar realtidschatt för snabba svar på alla typer av problem.

Funktioner

 • Tar bort sabotageprogram
 • Tar bort spionprogram
 • Webbskydd
 • Blockera nätfiskewebbplatser
 • Tar bort störande annonsprogram
 • Schemalagda genomsökningar
 • Brandvägg
 • Identitetsskydd
 • Support via realtidschatt
 • Windows-kompatibelt
 • Apple Mac-kompatibelt
 • Android-kompatibelt

De 5 i topp-rankade antivirusprogrammen

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bästa gratis antivirus 2022

PrisGRATIS


Ansvarsfriskrivning

Innehåll, poäng, omdömen, trender och recensioner på denna webbplats tillhör topp10bastaantivirus.com. Informationen är endast avsedd att användas för forskning och informativa syften. Även om vi gör vårt bästa för att hålla all information uppdaterad och korrekt kan vi inte garantera detta på grund av det ständigt föränderliga viruslandskapet. För att kunna erbjuda den här informationen kostnadsfritt mottar topp10bastaantivirus.com penningmässig ersättning från några av de företag som presenteras för att visa upp sina produkter. Vi vill uppmärksamma dig på att storleken på den penningmässiga ersättningen påverkar placeringen på webbplatsen av respektive företag samt den ordningsföljd i vilken de presenteras.