Granskning av Bitdefender

Bitdefender har under de senaste åren varit en av de mest uppskattade antivirusprodukterna, av förklarliga skäl. Som ett relativt nytt företag jämfört med andra aktörer i antivirusvärlden har Bitdefender snabbt etablerat sig som ett av de ledande varumärkena med över en halv miljon installationer/aktiva användare hitintills. Det finns 17 produkter att välja bland varav några är för personlig användning (den typ vi är intresserade av och kommer att granska!). Du kan skydda din Window-dator, Mac-dator och Android-enhet med BitDefender. Bitdefenders antivirusprodukter, som genomgående presterar bättre än branschgenomsnittet, har vuxit till att bli ett av de mest respekterade varumärkena inom branschen. Men hur står de sig mot varandra 2016? Utgör de fortfarande förstahandsvalen?

Bitdefender

Kompatibilitet

Windows-kompatibelt
Apple Mac-kompatibelt
Android-kompatibelt

Tillförlitlighet och säkerhet

Det finns många exempel på organisationer och rapporter som lovordar Bitdefender för deras produkters tillförlitlighet och effektivitet och dessa erkännanden bekräftas ytterligare av Bitdefenders imponerande samling utmärkelser för programmets förmåga att fånga upp sabotageprogram och ignorera ofarliga program. Tillförlitligheten hos antivirusprogrammet ska inte vara något problem när man överväger Bitdefender. Dessutom är det mycket enkelt att använda. Användargränssnittet är mycket okomplicerat och lättbegripligt; inom ett par sekunder vet du din nuvarande skyddsnivå och vad som är aktiverat/inaktiverat vad beträffar funktioner. Du kan också starta en virusgenomsökning omedelbart. Det enda som kan ge upphov till förvirring är de tre olika typerna av genomsökningar, men lite produktforskning kan avhjälpa detta.

Tar bort sabotageprogram
Tar bort sabotageprogram

Detekterar och tar bort skadlig programvara på din dator som virus, störande annonsprogram och spionprogram.

Tar bort spionprogram
Tar bort spionprogram

Spionprogram övervakar i hemlighet vad du gör på din dator. Syftet med dem är vanligtvis att stjäla lösenord, bankuppgifter och kreditkortsuppgifter.

Webbskydd
Webbskydd

Detektera vilka webbplatser som är säkra och går att lita på. Blockera webbplatser med och nedladdning av sabotageprogram

Blockera nätfiskewebbplatser
Blockera nätfiskewebbplatser

Blockera bluffwebbplatser som byggts för att stjäla din privata information (vanligtvis efter att du klickat på en länk i ett falskt e-postmeddelande).

Realtidsskydd
Realtidsskydd

Realtidsskydd körs i bakgrunden och övervakar fortlöpande ditt system så att sabotageprogram kan blockeras innan det tar sig till din hårddisk.

Tar bort störande annonsprogram
Tar bort störande annonsprogram

Störande annonsprogram är skadlig programvara som automatiskt visar eller laddar ned reklammaterial som webbannonser eller extrafönster.

Funktioner

Internetsäkerhet genom VPN
Internetsäkerhet genom VPN

Surfa anonymt och säkert online. Kryptera din anslutning till internet för att blockera hackare från att uppsnappa dina data.

Schemalagda genomsökningar
Schemalagda genomsökningar

Ställ in ditt eget schema för virusgenomsökningar av ditt datorsystem, inklusive vilka platser på hårddisken som ska genomsökas.

Brandvägg
Brandvägg

Fjärrhantering av Windows brandvägg eller inbyggda avancerade brandväggsverktyg.

Finjustera inställningarna
Finjustera inställningarna

Inkluderar verktyg som är till hjälp för anslutningshastigheten och optimeringen av din dator.

Support och kundtjänste

Bitdefender har några riktigt högkvalitativa supportkanaler du kan använda om du kört fast. De erbjuder kvalitetssupport oavsett om du väljer att kontakta dem via e-post, webbforum, chatt eller telefon. Tyvärr var det ingen lätt match att komma i kontakt med Bitdefenders support. När vi försökte att använda chattsupporten fanns det inga supportagenter lediga. Istället uppmanades vi att begära support via e-post istället! Om det skulle handla om att ett program som är oumbärligt för dig har flaggats som sabotageprogram skulle du behöva hjälp snabbare än inom två dagar. Vi försökte nå Bitdefenders chattsupport fyra gånger under en tjugominutersperiod utan framgång. Det skulle vara naivt att anta att detta är representativt för deras chattsupport. Emellertid inger det inte mycket förtroende för deras förmåga att hjälpa sina kunder.

Telefonsupport
Telefonsupport

Telefonsupport dygnet runt veckans alla dagar för faktureringsfrågor och tekniska frågor.

Funktioner

 • Tar bort sabotageprogram
 • Tar bort spionprogram
 • Webbskydd
 • Blockera nätfiskewebbplatser
 • Realtidsskydd
 • Tar bort störande annonsprogram
 • Internetsäkerhet genom VPN
 • Schemalagda genomsökningar
 • Brandvägg
 • Finjustera inställningarna
 • Telefonsupport
 • Windows-kompatibelt
 • Apple Mac-kompatibelt
 • Android-kompatibelt

De 5 i topp-rankade antivirusprogrammen

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bästa gratis antivirus 2022

PrisGRATIS


Ansvarsfriskrivning

Innehåll, poäng, omdömen, trender och recensioner på denna webbplats tillhör topp10bastaantivirus.com. Informationen är endast avsedd att användas för forskning och informativa syften. Även om vi gör vårt bästa för att hålla all information uppdaterad och korrekt kan vi inte garantera detta på grund av det ständigt föränderliga viruslandskapet. För att kunna erbjuda den här informationen kostnadsfritt mottar topp10bastaantivirus.com penningmässig ersättning från några av de företag som presenteras för att visa upp sina produkter. Vi vill uppmärksamma dig på att storleken på den penningmässiga ersättningen påverkar placeringen på webbplatsen av respektive företag samt den ordningsföljd i vilken de presenteras.