Granskning av AVG

Med sina mer än 200 miljoner aktiva användare är AVG ett av de största företagen i antivirusvärlden. AVG, som grundades år 1991 i Tjeckien, är nu värt nästan en miljard dollar av förklarliga skäl ‒ deras antiviruslösningar tillhör några av de bästa på marknaden. AVG har en arsenal på 24 olika produkter och var och en av dessa specialiserar sig på ett visst typ av skydd på en viss typ av enhet. En av dessa 24 produkter är HideMyAss! En VPN-lösning som på ett mycket bra sätt kompletteras med datorskydd/onlinesäkerhet. AVG:s antivirusprodukter har fått flera Virus Bulletin 100-utmärkelser varje år (en mycket hedervärd utmärkelse i antivirusvärlden) och är allmänt kända för att vara effektiva på att ta bort sabotageprogram och ha en stark uppsättning funktioner ‒ men är de bäst på dagens marknad?

AVG

Kompatibilitet

Windows-kompatibelt
Apple Mac-kompatibelt
Android-kompatibelt

Tillförlitlighet och säkerhet

Eftersom AVG är en så väletablerad produkt är det inte en överraskning att deras programvara är extremt tillförlitlig, omfattande och lättanvänd. Du kan läsa tusentals med omdömen online från användare som förklarar hur lätt programmet är att navigera och hantera ‒ bara att konfigurera en regelbunden genomsökning och sedan låta den köras och automatiskt handskas med resultaten. På en grundläggande nivå är det inga som helst problem att utnyttja de extra funktionerna som LinkScanner och Family Safety, men om du vill utforska de mer avancerade inställningarna får du räkna med en del invecklad konfiguration. Inlärningskurvan kompenseras emellertid på ett beundransvärt sätt av den hjälpsamma chattsupporten.

Tar bort sabotageprogram
Tar bort sabotageprogram

Detekterar och tar bort skadlig programvara på din dator som virus, störande annonsprogram och spionprogram.

Tar bort spionprogram
Tar bort spionprogram

Spionprogram övervakar i hemlighet vad du gör på din dator. Syftet med dem är vanligtvis att stjäla lösenord, bankuppgifter och kreditkortsuppgifter.

Webbskydd
Webbskydd

Detektera vilka webbplatser som är säkra och går att lita på. Blockera webbplatser med och nedladdning av sabotageprogram

Blockera nätfiskewebbplatser
Blockera nätfiskewebbplatser

Blockera bluffwebbplatser som byggts för att stjäla din privata information (vanligtvis efter att du klickat på en länk i ett falskt e-postmeddelande).

Realtidsskydd
Realtidsskydd

Realtidsskydd körs i bakgrunden och övervakar fortlöpande ditt system så att sabotageprogram kan blockeras innan det tar sig till din hårddisk.

Tar bort störande annonsprogram
Tar bort störande annonsprogram

Störande annonsprogram är skadlig programvara som automatiskt visar eller laddar ned reklammaterial som webbannonser eller extrafönster.

Funktioner

Internetsäkerhet genom VPN
Internetsäkerhet genom VPN

Surfa anonymt och säkert online. Kryptera din anslutning till internet för att blockera hackare från att uppsnappa dina data.

Schemalagda genomsökningar
Schemalagda genomsökningar

Ställ in ditt eget schema för virusgenomsökningar av ditt datorsystem, inklusive vilka platser på hårddisken som ska genomsökas.

Brandvägg
Brandvägg

Fjärrhantering av Windows brandvägg eller inbyggda avancerade brandväggsverktyg.

Finjustera inställningarna
Finjustera inställningarna

Inkluderar verktyg som är till hjälp för anslutningshastigheten och optimeringen av din dator.

Support och kundtjänste

Support är ett område som AVG inte på något sätt hamnar på efterkälken bakom konkurrenterna. Förutom att ha en formidabel chatt- och telefonsupport håller sig AVG med i utvecklingen och erbjuder sina kunder och potentiella kunder support via Facebook och Twitter. Som om inte det räckte har AVG även en användargrupp som du når via deras webbplats. Du kan ställa dina egna frågor och skicka dem till användargruppen, eller söka bland tidigare frågor och svar. Det är verkligen ett komplett supportsystem, och vi kände det aldrig som att vi var utlämnade till våra egna enheter

Telefonsupport
Telefonsupport

Telefonsupport dygnet runt veckans alla dagar för faktureringsfrågor och tekniska frågor.

Funktioner

 • Tar bort sabotageprogram
 • Tar bort spionprogram
 • Webbskydd
 • Blockera nätfiskewebbplatser
 • Realtidsskydd
 • Tar bort störande annonsprogram
 • Internetsäkerhet genom VPN
 • Schemalagda genomsökningar
 • Brandvägg
 • Finjustera inställningarna
 • Telefonsupport
 • Windows-kompatibelt
 • Apple Mac-kompatibelt
 • Android-kompatibelt

De 5 i topp-rankade antivirusprogrammen

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bästa gratis antivirus 2022

PrisGRATIS


Ansvarsfriskrivning

Innehåll, poäng, omdömen, trender och recensioner på denna webbplats tillhör topp10bastaantivirus.com. Informationen är endast avsedd att användas för forskning och informativa syften. Även om vi gör vårt bästa för att hålla all information uppdaterad och korrekt kan vi inte garantera detta på grund av det ständigt föränderliga viruslandskapet. För att kunna erbjuda den här informationen kostnadsfritt mottar topp10bastaantivirus.com penningmässig ersättning från några av de företag som presenteras för att visa upp sina produkter. Vi vill uppmärksamma dig på att storleken på den penningmässiga ersättningen påverkar placeringen på webbplatsen av respektive företag samt den ordningsföljd i vilken de presenteras.